Naslovnica Vijesti

Bradara: Očito je da neki moraju sprovesti zadaću, koju je teško sprovesti

13. ožujka 2018. u 19:27 0 komentara 389 prikaza
 Lidija Bradara

Predsjedateljica Doma naroda Federalnog parlamenta Lidija Bradara izjavila je da je predstavnicima izvršne i zakonodavne vlasti u Federaciji potreban neprestani dijalog s obzirom na to da je izborna godina i da se odnosi kompliciraju.

- Očito su neki dobili zadaću koju moraju sporvesti, a koju je teško sporvesti u ovakvim okolnostima - naglasila je Bradara nakon današnjeg sastanka predstavnika izvršne i zakonodavne vlasti na kojem nije postignut dogovor u vezi daljnjeg funkcionisanja vlasti u FBiH.

Slična situacija između koalicijskih partnera desila se i prošle godine, što prema Bradarinim riječima, pokazuje da se dešavaju problemi kada „nema dijaloga“.

- U ovom trenutnu bitno je razumijevanje imajući na umu da smo svi mi ipak partneri. Vrijednost Bosne i Hercegovine je da nitko ništa ne može sam. Zato je očito da se mora uložiti više napora kako bi se ova situacija prevazišla - zaključila je Bradara.

Do idućeg sastanka za sedam dana unutar Vlade i oba doma Parlamenta FBiH trebaju se intenzivirati razgovori kako bi se osigurao normalan rad tih institucija i otkočio reformski proces.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.