VLAST
Povratak na članak

BPS od SDA traži pozicije za Sefera Halilovića i sina

Vlast u Sarajevskoj i BP županiji odvija se po principu ucjena za stvaranje stabilne koalicije

Komentari 2

DE
debelacija
19:38 12.12.2014.

Je li to taj Sefer Halilovic, general bivse JNA, nacelnik staba Armije BiH, rodom iz Sandzaka, odgovoran za zlocine genocida, etnickog ciscenja i ratne zlocine nad hrvatskim stanovnistvom u dolini Neretve u vojnoj akciji "Neretva '93" koju je potpisao general Rasim Delic; je li to onaj Sefer koji je odgovoran za zlocine vojnika Armije BiH nad Hrvatima u Uzdolu, opcina Rama/Prozor, kada su masakrirali 41 osobu!??? Je li to onaj koji je sudjelovao i naredjivao zlocine s Enverom Buza, Zaimom Hero i Smailom Hero - komandirima Prozorskih bataljuna??? Jos ziv i na slobodi!!!?

VL
CO
cope
21:37 12.12.2014.

debelacija ne ovo je general koji je od medjunarodnog suda u Hagu oslobodjen odgovornosti za zlocine koje ti spominjes,dok su neki drugi osudjeni za udruzeni zlocinacki poduhvat zbog zlocina nad Bosnjacima,ubistvima ,zatvaranje u logore etnicko ciscenje jos su u pritvorskojj jedinici u Hagu,ja cu samo staviti pocetna slova njihovih prezimena a ti pogadjaj tko su kao mali kviz vjerujem da ces se lijepo zabaviti:P.... ,P..... ,P....... ,P.... ,S..... ,C.... mozes poceti -sad.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.