Na pretposljednjoj sjednici Vlade

Bošnjačkim tvrtkama mlrd. KM, Hrvatima ne može ni 2,5 milijuna

11.02.2018.
u 11:00

Otkako je SDP-ova Vlada Alijanse za promjene Alije Behmena iz 2000. godine uvela “inovacije” o subvencioniranju i spašavanju posrnulih državnih kompanija te izmirivanju obveza prema mirovinskom i zdravstvenom osiguranju za radnike, iz proračunskih i izvanproračunskih fondova, što fiktivno, što stvarno, izvučeno je milijardu maraka zajedničkih sredstava. No, iako bh. Hrvati imaju “legitimno” pravo puniti proračune i fondove, zajednička sredstva su se isključivo usmjeravala prema većinskim bošnjačkim područjima i tvrtkama koje nisu bile privatizirane.

Tražili dvije odluke

Kada je pak došlo vrijeme da se i za poduzeća u kojima većinski rade Hrvati izdvoji približno 2,5 milijuna maraka, a radi se o mostarskom hotelu “Ero” i Sveučilišnoj kliničkoj bolnici, stigla je odbijenica s bošnjačke strane...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH

Komentara 1

BR
brodarevac
17:06 11.02.2018.

Pustite poresku u kladionice turistcke smještaje u Međugorju .. i sve što prikupe od neprijavljenih poreza treba dati tim firmama. Aluminij živi od donacija i subvencija o tome ni rječi.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?