Ivanka Barić, predsjednica HKDU-a BIH
Povratak na članak

Bošnjački političari izmjenu Izbornog zakona doživljavaju kao svoj poraz

U posljednje vrijeme evidentan je pozitivan trend međunarodnih posrednika u razumijevanju stvarnog problema i mislim da su konačno svi shvatili što je stvarni problem. Hoće li dogovor biti postignut do Nove godine, ne znam, ali definitivno se puno ozbiljnije pristupilo ovoj temi i vjerujem da rezultat neće izostati, smatra Barić

Komentari 3

PP
ppp
15:19 23.09.2021.

Avavavavavavavav

VL
LO
lokve
13:22 23.09.2021.

Bilo bi pametno da je neko pita šta misli o blokadama u izboru sudija, blokadama u izboru vlade blokadama o oporezivanju kladionica kako tu Hrvati imaju svu vlast, reći će i po ustavu. Po ustavu je i Komšić izabran isto kao i ranije Čović sa glasovima srba iz federacije koje on računa kao svoje hrvate.

VL
HA
Habuhabuhabu
07:25 23.09.2021.

I Hrvati i Srbi su imali ili imaju svoj entitet, i trideset godina nakon rata su umjesto obećavanog blagostanja u svojim torovima napravili haos i potjerali vlastito stanovništvo put Irske i Njemačke. Ipak, njima je uvijek kriv neko drugi. Zanimljivo.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.