Božo Ljubić
Povratak na članak

Bošnjaci biraju - ravnopravnost ili raspad BiH

Treba pristupiti ozbiljnim razgovorima jer smo svi u istom čamcu, a ne bude li toga, mi ovdje pa i cijela regija će doživjeti velike probleme ako bi ova destabilizacija dalje eskalirala ili ne daj bože dovela do sukoba", ističe Ljubić

Komentari 2

VA
Varesak
18:48 05.02.2017.

Božo ne kenjaj,siti smo mi i tebe i Ćovića i vaše erecegovačkie ravnopravnosti i jednakopravnosti,dajte omladini posla da ne odlazi vani,smanjite svoja enormna primanja koja ne zaslužujete povećajte mirovine,ukinite protu ustavne markice za liječenje,otiđite i vi par puta u naa objed u pučke kuhinje,pa vidite kako narod živi,dokažite porijeklo svoje imovine koji ste "pošteno" stekli poslije rata,i na kraju kada će te početi pošteno zarađivati vaše enormne,a nezaslužene plaće ?

VL
BR
brodarevac
08:41 06.02.2017.

Ovi bolesnici samo prijete ratom i kradu nemilice, dok se narodi iseljavaju. Uskoro stoka neće imati čime da vlada sami će između sebe početi ratovati. Oni koji imaju milione govore o ravnopravnosti.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.