Mostar

Bolnička hrana ne mora biti dosadna i neukusna

MOSTAR, 24. lipnja (FENA) - Bolnička hrana ne mora biti jednolična i bezukusna, i uz malo znanja i mašte mogu se dobiti jako ukusna i zdrava jela, rečeno je na prezentaciji programa stručnog usavršavanja iz oblasti dijetoterapije i režimske prehran
25.06.2016.
u 09:00

Bolnička hrana ne mora biti jednolična i neukusna te se, uz malo znanja i mašte, mogu dobiti jako ukusna i zdrava jela, rečeno je na prezentaciji programa stručnog usavršavanja iz oblasti dijetoterapije i režimske prehrane.

U proteklih pet dana deset djelatnika Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar sudjelovalo je u turnus programu stručnog usavršavanja koji su organizirali Institut za turizam i okoliš Mostar, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije i SKB Mostar.

Klinička nutricionistica SKB Mostar Marija Marinović istaknula je kako se na osnovi stečenih znanja mogu uvesti određene promjene u toj zdravstvenoj ustanovi, od uvođenja namirnica koje se do sada nisu koristile, do promjena u samom procesu pripreme jela.

Glavna medicinska sestra SKB-a Mostar Zdravka Lončar dodala je kako su djelatnici koji su prošli petodnevnu obuku stekli nova znanja o zdravoj prehrani, dodavši kako se nada da će oni ta znanja znati primijeniti u praksi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?