Dirljivi video:

Bolesnoj baki je pjevao serenadu za rođendan

11.08.2017.
u 16:45

Kad sam imao osam godina, baka me naučila pjesmu 'Unforgettable' jer joj je bila najdraža, a onda je postala tradicija da joj tu pjesmu pjevam za rođendan

Ash Ruiz s Floride pjevao je serenadu svojoj baki za 98. rođendan. Otpjevao joj je njezinu najdražu pjesmu 'Unforgettable' i rasplakao mnoge. Pjesmu joj je pjevao svake godine za rođendan no obično preko telefona, piše 24sata.hr.

- Sjećam se da je baka Jean uvijek pjevala. Glas joj je bio pun, bogat i predivan - kaže Ash Ruiz koji je pjesmu baki otpjevao 27. srpnja i raznježio ju. Baka se rasplakala.

- Kad sam imao osam godina, baka me naučila pjesmu 'Unforgettable' jer joj je bila najdraža, a onda je postala tradicija da joj tu pjesmu pjevam za rođendan. Baka je ostala bez glasa u kasnim osamdesetima i više nije mogla pjevati. Život nas je razdvojio i živjeli smo u različitim dijelovima Amerike pa sam joj pjevao preko Skypea ili telefona. No ove godine je bilo drugačije. Baka je slavila 98 godina i učinio sam sve kako bi ju iznenadio - kaže unuk, piše Daily Mail.

- Kad sam ponovo pogledao snimku, ne znam kako sam ju uspio otpjevati. Trenutak je bio toliko emocionalan. Na kraju sam se pogubio. Nisam mogao izdržati kada sam vidio bakine suze - kaže Ash koji se nada da će video potaknuti ljude da se više druže sa svojim voljenima pogotovo kad su godine "blizu prvog i posljednjeg daha"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije