Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Bolesna majka s četvero djece u planini, zimu očekuje bez hrane i bez drva

09. listopada 2019. u 14:16 1 komentara 881 prikaza
Foto: ilustracija

Glavna briga samohrane majke četvero maloljetne djece Azre Talić (43) iz Kuprešana kod Jajca je kako prehraniti obitelj, nakon smrti supruga u siječnju 2015. godine. 

''Imam dva sina i dvije kćerke od 11, 10, 9 i 5 godina. I prije nam je bilo teško, jer smo živjeli od dnevnica, koje je suprug zarađivao kada je imao posla. Sada smo više gladni, nego siti. Ako imamo ručak, nemamo večeru'', priča ova žena, prenosi Bljesak.info. 

Dodaje kako je rođena u Bugojnu gdje ima majku koja joj ne može puno pomoći, s obzirom na to da je i sama u teškom materijalnom položaju. 

''Ne mogu sjesti na ulicu i prositi s djecom. Stid nas je. Stariji sin neće da ide u školu, jer nema što obući. Žao mi je djece. Ni drva nemamo, a snijeg je na pragu. Kraj u kojem živimo je planinski, zime bude duge i teške'', požalila se. 

Da situacija bude još gora, ona je oboljela od karcinoma i nije u stanju ništa raditi da bi sama stvorila bolje uvjete za život svojoj djeci. 

''Prinuđeni smo tražiti tuđu pomoć. Sve nam treba. Zato molim sve one, koji mogu da nam pomognu, da nazovu na broj telefona: 0644200461'', kaže Azra Talić. 

  • Majk:

    Koja tuga još bolest kad zakači ništa gore