'NISU ME RAZUMJELI'

Bogati bračni par morao se 'praviti mrtav', a razlog je jeziv

22.02.2018.
u 16:45

Kada su roditelji od policije doznali stravičan plan svog sina bili su slomljeni, no pristali su na prijedlog inspektora.

Ruska policija otkrila je da 22-godišnji mladić planira ubiti svoju obitelj zbog čega mu je smjestila klopku. Policija je bogatoj obitelji rekla da se prave kao da je zločin počinjen pa su napravili uvjerljivo mjesto zločina s bračnim parom koji leži u krvi. 

Kada su roditelji od policije doznali stravičan plan svog sina bili su slomljeni, no pristali su na prijedlog inspektora. Mladić je 'ubojici', kojeg je glumio policajac, nacrtao tlocrt kuće, otkrio mu gdje se nalaze nadzorne kamere pa čak i kako da izbjegne pse čuvare. Dogovorio je ubojstvo svog oca, majke i sestre. 

Policajac koji je glumio da je ubojica, a kojeg je mladić unajmio preko interneta, našao se s njim u automobilu gdje mu je pokazao fotografije roditelja, na što je ovaj reagirao s oduševljenjem i obećao isplatu 38 tisuća funti čim dobije nasljedstvo, piše Mirror. 

Mladić je odmah uhićen te je sve priznao. Policija je otkrila da je 22-godišnjak ranije već dva puta planirao ubiti svoju obitelj. 'Želio se riješiti roditelja jer mu nisu davali novac. Istraživao je na internetu kako nekoga ubiti, pokušao ih je otrovati, ali njegov otac je posumnjao da nešto nije u redu', rekli su iz policije. 

Tijekom ispitivanja rekao im je da je planirao ubojstvo obitelji nekoliko mjeseci. 'Završio sam s njima, nisu me razumjeli pa sam pronašao ubojicu', rekao im je mladić, dok su njegovi roditelji u šoku jer ne mogu vjerovati da ih vlastiti sin želi ubiti. 

Mladić bi nakon smrti roditelja i sestre naslijedio veliku kuću, automobil i novac s računa, a sada mu prijeti 15 godina zatvora. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije