mostar

Bogat kulturno-zabavni program Studentskoga zbora

studentski zbor
29.03.2016.
u 11:16

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru ove je godine svim studentima ponudio najbogatiji program kulturnih i zabavnih sadržaja do sada u okviru manifestacije “Dani Studentskog zbora”, priopćeno je iz te organizacije. 

Svim studentima bit će ponuđeni razni sadržaji u kojima mogu aktivno sudjelovati i ispuniti svoje slobodno vrijeme, zasluženo odmarajući od fakultetskih obveza.

U mjesecu travnju sveučilišni Studentski zbor ponudit će brojne zabavne i kulturne sadržaje u kojima mogu sudjelovati svi studenti te pritom osvojiti vrijedne nagrade.

Tako će studenti, uz ostalo, moći uživati u studentskoj večeri oskarovaca, književnoj večeri "Jednu turu za kulturu",  sajmu "Knjiga za knjigu", izložbi studenata Likovne akademije Široki Brijeg, Neon semafor partyju, te Shot'n fire partyju.

Studentski zbor izražava veliko zadovoljstvo što je i ove godine omogućio svim studentima da svoje slobodno vrijeme upotpune zanimljivim kulturnim i zabavnim sadržajima i na taj način uz studiranje kvalitetno upotpune svoje slobodno vrijeme.

 Sve detaljne informacije o navedenim događajima bit će dostupne na web stranicama www.studentskizbor.ba

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije