ODLIČAN POKLON

Bliži se Valentinovo: Zajednička masaža ima pozitivne posljedice na vezu

09.02.2020.
u 08:20

Valentinovo parovi žele provesti zajedno u opuštenoj i ugodnoj atmosferi pa su česti pokloni vikendi u toplicama. Iako se to čini najlakše za kupiti, oni zapravo dobro utječu na vezu.

Bliži se Valentinovo, a to znači da se bliži i kupivina darova. Jedan od poklona popularnih za Valentinovo je zajednički odmor u toplicama, ali i usluga zajedničke masaže. Svake toplice pružit će priliku parovima da se opuste u romantičnom ugođaju, a takva će masaža imati i pozitivne posljedice na vašu vezu, piše popsugar.com.

Zajednička masaža povezuje osobe u mirnoj i opuštajućoj energiji, a osobe se osjećaju povezano i dijele neku intimu. Osobe za vrijeme masaže osjećaju mir i spokoj koji onda vežu za svoje partnere i bolje se osjećaju u vezi. Također se otpuštanjem stresa otvara mogućnost za emocionalnu povezanost s partnerom te iskrene i otvorene razgovore.

Dijeljenjem takvog intimnog momenta s partnerom, veza će se ojačati. Vi ćete se bolje slagati i razumjeti, a osjećat ćete se više poželjno i imat ćete više samopouzdanja ispred vašeg partnera, a bit ćete i sretniji i opušteniji pa ćete više iskazivati vašu ljubav i biti zahvalni na partneru.

Zajednička masaža također je dobra za otpuštanje prikrivenih osjećaja i razmišljanja. Ako vam nešto smeta na vašem partneru, a niste pričali o tome, nakon masaže moći ćete otvoreno pričati o svemu jer ćete biti spremni na kompromis i osjećat ćete više empatije.

Na kraju je masaža sama po sebi dobra za mentalno i tjelesno zdravlje, a pomaže vamu opuštanju i smanjivanju bolova te neugodnosti. Dijeljenje masaže s partnerom ojačat će vašu vezu i međusobne odnose. Malo opuštanja i uživanja potrebno je svakoj osobi, a Valentinovo je odlična prilika za takav dar.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije