Ognjen Miličević

Bliski susret s medvjedom u Perućici snimao kamerom (VIDEO)

17.08.2018.
u 17:04

Poznati planinar iz Foče Ognjen Miličević imao je "bliski" susret s medvjedom u prašumi Perućica, koji je zabilježio kamerom. Podijelio je to na svom Facebook profilu uz poruku "U životu se čuvajte prijatelja, a ne životinja", što je izazvalo mnoštvo reakcija i komentara.

"Bio sam na svega nekoliko metara od medvjeda, tako blizu mu nikad nitko nije prišao. U tom trenutku me uhvatio adrenalin i htio sam mu skroz prići. Tek me kasnije malo strah uhvatio kad se sve završilo, kad sam razmislio što se moglo dogoditi da je krenuo na mene. Srećom nije", kazao za Klix.ba Ognjen Miličević.

Dodaje da u prašumi ima veliki broj medvjeda, ali da je ovo njegov prvi susret. Ranije je sličan susret imao s vukom, na svega nekoliko metara, ali tad kod sebe nije imao telefon da to zabilježi. 

Inače, 30-godišnji Ognjen radi kao skiper u poznatom rafting kampu Highlander u Bastasima kod Foče, a rekreativno se bavi planinarenjem, brdskim biciklizmom, lovom, ribolovom te voli sve što je vezano za prirodu i zdrav život.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Feral
Feral
20:18 17.08.2018.

Taj medvjed me podsjeća na jednog njihovog političara.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?