Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Biskup Perić: Isusovo je uskrsnuće jamstvo da ćemo tjelesno uskrsnuti

“Neka nas uskrsli Gospodin svojom uskrsnom milošću prati na našem vjerničkom putovanju”, napisao je biskup Perić
01. travnja 2018. u 14:41 0 komentara 95 prikaza

Mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Ratko Perić poručio je kako je Isusovo uskrsnuće jamstvo da ćemo tjelesno uskrsnuti: pravednici na život vječni, nepravedni na osudu vječnu.

“Neka nas uskrsli Gospodin svojom uskrsnom milošću prati na našem vjerničkom putovanju”, napisao je biskup Perić u uskrsnjoj čestitci u kojoj opisuje kako je Ivan apostol, jedan od učenika, doživio Isusov Uskrs

“Nijedan se od učenika nije tako mirno, razborito i zaufano ponio prema Isusovoj patnji, smrti i uskrsnuću kao Ivan apostol”, ističe mostarsko biskup te napominje kako je Ivan ljubio Isusa svim umom svojim i svim bićem svojim.

“Njemu Isus povjerava ono što je imao najdragocjenije na ovome svijetu: svoju rođenu Majku. Ivan je doista svaki onaj koji ljubi Isusa na osobit način. I tko Isusa ljubi, njemu Isus povjerava ono što mu je najdraže. Pravi Isusov učenik uvijek je i pravi štovatelj Marijin”, navodi, između ostalog, biskup Perić u uskrsnoj čestitci.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.