zaposlenici ostaju

​Bingo: Radnicima Dite bit će ponuđeni ugovori na neodređeno vrijeme

dita
20.04.2017.
u 17:38

Iz tvrtke Bingo d.o.o. Tuzla priopćili su da su danas dobili obavijest da je prihvaćena njihova ponuda za kupovinu imovine „Dita“ d.d. Tuzla - industrije deterdženata u stečaju. 

Svi zatečeni zaposlenici će nastaviti raditi u tvornici, a bit će im ponuđeni ugovori o radu na neodređeno vrijeme, navodi se u priopćenju.

Kako je asortiman koji je tvornica do sada proizvodila već zastupljen u svim Bingo trgovinama, planira se  i dalje razvijati proizvodnja i plasman na tržište Bosne i Hercegovine. Koristeći svoje partnerske odnose s tvrtkama iz BiH, ali i izvan nje, radit će se i na izvozu, ističu iz tuzlanske tvrtke Bingo.

- Uz 'Ditu' smo bili od trenutka kada im je trebao snažan partner, pomogli smo pokretanje proizvodnje nakon dugogodišnje pauze, a sada nastavljamo razvijati ovaj domaći brend, a sve u cilju osnaživanja i razvoja domaće proizvodnje - ističu iz Binga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?