Ljubinje

BiH u čudu: U ovom mjestu novi načelnik prodaje kruh i mlijeko!

Darko Krunić
07.10.2016.
u 17:38

Novi načelnik Ljubinja Darko Krunić i dalje prodaje kruh i mlijeko u trgovini, dok bivši prvi čovjek ove općine u uredu uprave završava preostale obveze. 

"Kako izgleda kad vam načelnik proda kruh? … Pa drugačije je, ako je s nama, ovako malom rajom, to je predivno. Valjda će se sve promijeniti u gradu onda", kaže Milanka Desić, koja je bila u kupovini kod novog načelnika, javlja ATV. 

"Kako izgleda, fino, proda kesu, kruh i sve zajedno. Načelnik općine? Načenik općine, a vidjet ćemo još, tko zna je li sigurno", mišljenje je kupca Bože Bokića.

Krunić je diplomirani ekonomist, kadar DNS. Iza njega su stali SNSD i Socijalistička partija, ali i ljubinjski gospodarstvenici. Od početka je čvrsto vjerovao u pobjedu.

"Ja sam možda imao i sam za sebe neko ohrabrenje, jer s obzirom da za 20 godina u ovom mjestu nije ništa urađeno očekivao sam da će narod napokon shvatiti da treba doći do nekih promjena ne bi li se krenulo nešto raditi u ovom mjestu", objašnjava Darko Krunić  - novi načelnik općine Ljubinje.

Malo tko je u ovom mjestu vjerovao da će Vesko Budinčić izgubiti izbore, ali i to se dogodilo. Svjestan je Budinčić da su mu glave došli uglavnom ljudi iz njegove stranke.

Bivši načelnik na poslu, ternutno završava preostale obveze. Ostat će zapamćen kao načelnik s najmanjom plaćom u Republici Srpskoj – 850 maraka, čovjek koji je uveo novčanu naknadu za vjenčanje i plac od 400 kvadrata za svaki bračni par koji u Ljubinju želi zasnovati obitelj. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije