zbog radova

Bez struje naselja u Mostaru i općine Stolac, Čapljina i Neum

10.02.2017.
u 08:00

Tijekom jučerašnjeg dana, zbog radova na elektromreži, u Ulici Mladena Balorde u Mostaru, od 9 do 11 sati došlo je do prekida opskrbe električnom energijom, a zbog radova na dalekovodu u Kruševu, od 9 do 12 sati bez opskrbe električnom energijom bila su jučer naselja Čule i Krivodol.

Djelatnici Javnog poduzeća Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne jučer su na terenu vršili radove na zamjeni električnog stupa te je zbog toga od 10 do 13 sati došlo do prekida opskrbe električnom energijom u naseljima Brštanica, Cerovo, Kolojanj i Borut.

Radove su vršili i djelatnici JP Vodovod Mostar (Radna jedinica 1 i 2). Konkretno, radilo se na otklanjanju kvara na vodovodnoj mreži u naselju Vrapčići te su zbog toga bez vodoopskrbe od 12 do 14 sati bili Ambulanta i Pošta. Iz Elektroprivrede HZ HB su nam kazali kako su i za danas planirani određeni radovi na održavanju ili popravku elektroenergetske mreže u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

- Danas će se vršiti radovi na 10 kilovoltnom dalekovodu Veterinarska, odsjek Dretelj. Radovi na spomenutom dalekovodu vršit će se od 8.30 do 8.40 sati te će u tom razdoblju dio naselja Dretelj biti bez električne energije. U naselju Broćanac u Hutovu, općina Neum, također će se vršiti radovi te će to naselje bez opskrbe električnom energijom biti u razdoblju od 9 do 11 sati. U Radnoj jedinici Stolac od 8 do 13 sati bez napona će ostati dio naselja Aladinovići, a razlog isključenja je zamjena trafostanice.

U Mostaru će od 11 do 12 sati bez napona ostati dio Ulice kneza Višeslava (Centar 2) zbog vršenja regulacije napona, kazali su nam iz EP HZ HB. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?