Gradonačelnik Mostara

Bešlić primio pjesnika Peru Zubca

16.10.2017.
u 15:30

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je danas u Uredu gradonačelnika u Gradskoj vijećnici pjesnika Peru Zubca, dobitnika ovogodišnje Šantićeve nagrade. 

Prijemu su bili nazočni i Radmila Komadina, glavna savjetnica Grada Mostara, Božo Ćorić, načelnik odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara, Alma Obad, savjetnica za kulturu, te mostarski paroh Radivoj Krulj i Miloš Zubac, pjesnik i kompozitor.

U ugodnom razgovoru gradonačelnik Bešlić čestitao je Zupcu na nagradi koju je dobio u „svom“ Mostaru.

Istaknuo je kako ima puno pozitivnih stvari u kulturnoj baštini grada i da Mostar želi biti europska prijestolnica kulture 2024. godine, a svakako u toj kandidaturi može pridonijeti i sve ono dobro iz prošlosti što je ostvareno u kulturi i da Mostar, kao jedini istinski višenacionalni grad u BiH, ima velike šanse.

Ovom prigodom gradonačelnik Bešlić uručio je Zupcu monografiju grada „ Mostar u slici i riječi“.

Zubac je zahvalio gradonačelniku na prijemu i čestitkama, te na monografiji grada kojeg je opjevao. On pohvalio kandidaturu Mostara za europsku prijestolnicu kulture te istaknuo kako će osobno dati svoj doprinos tom važnom i velikom projektu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije