europska liga

Beljo sudi utakmicu CSKA Moskvi u Europa ligi

17.09.2019.
u 12:45

Irfan Peljto, Senad Ibrišimbegović, Davor Beljo i Admir Šehović postali su standardni posjetitelji europskih travnjaka. Nakon što su sudili kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo i kvalifikacijske utakmice europskih natjecanja, sada im je povjerena utakmica Europske lige, prenosi ero.tel

Tako će Beljo i ekipa ovoga tjedna suditi utakmicu između PFC Ludogoretsa i PFC CSKA Moskve. Sama činjenica kako je bh. sucima povjerena Europa lige govori kako njihov ugled u svijetu nogometa raste, te kako su pred njima godine suđenja utakmica na najvišoj razini.

Naravno, krajnji cilj je suđenje utakmica Lige prvaka i veoma je moguće da će se to dogoditi i ove godine. Podsjećamo, prije samo godinu dana Beljo i ostali su sudili europske utakmice mladih timova najboljih europskih klubova, a sada su blizu toga da sude utakmice najboljim europskim klubovima.

Već dugo vremena ovaj bh. tim sudaca pokazuje izvrsnu formu i možemo očekivati kako ćemo ih još mnogo puta ove sezone gledati kako sude utakmice na vrhunskoj razini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije