Gradonačelnik na slobodi

Milan Bandić s pomoćnikom otišao prošetati Rudija

Bandić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
20.11.2014.
u 09:05

Bandić je već u 6 sati ujutro izljubio prijatelje, otrčao 30 krugova s njima i Rudijem, pa čitao novine... zatim je otišao kod odvjetnika, a pozdravila ga je i tenisačica Iva Majoli

18:49 sati – Milan Bandić je u društvu svog pomoćnika Dragutina Ferenčaka izašao iz stana prošetati psa Rudija

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

17.00 sati – Odvjetnik Krešimir Krsnik otišao je iz zgrade u Bužanovoj ulici gdje živi Milan Bandić.

15.25 sati - U garaži zgrade u Bužanovoj dočekao ih je policajac koji je vrijeme kratio čitajući knjigu.

14.50 sati - Bandić je s Krsnikom izašao iz ureda te su zajedno otišli u Bandićev stan.

13:25 Nakon dva sata u Hanžekovićevom uredu Bandić je izašao i s odvjetnikom Krešimirom Krsnikom prošetao Palmotićevom do Krsnikovog ureda u Boškovićevoj ulici.

11:00 Bandić je napustio stan i otišao u Mercedesu do Palmotićeve ulice. Ondje je izašao iz auta i pješke, sa spisima pod rukom, otišao u ured odvjetnika Marijana Hanžekovića u Jurišićevoj 24. Na putu su ga pozdravljali građani, među kojima je bila i bivša tenisačica Iva Majoli.

Foto: Screenshot Jakov Novak

Jutro nakon što je pušten iz Remetinca zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izašao je s psom Rudijem trčati na školskom igralištu u Kušlanovoj, gdje su ga u stopu pratili mediji. Tamo ga je dočekalo i 11 njegovih trkača s kojima se pozdravio i izljubio. Na pitanje hoće li izdržati trčanje nakon vremena koje je proveo u pritvoru Bandić je odgovorio da će vidjeti.

- Probat ćemo, koliko možemo - rekao je Bandić.

- Za sada je sve OK - dodao je.

Bandiću i njegovim prijateljima društvo je pravio pas Rudi, kojega je Bandić opomenuo nakon što je zalajao.

- Rudi! Smiri se! Budalo jedna! Bedak! - dobacio mu je Bandić u trku.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Nakon otrčanih 30 krugova dali su mu sve jutarnje novine koje je prelistavao na putu do doma da vidi što su u njemu pisali. Bandić nije davao izjave, jedino je rekao da je u pritvoru održavao kondiciju šetnjom dva sata dnevno.

- Razumijem vašu znatiželju, ali i vi razumijete mene. Ja vas molim k'o dragog Boga - rekao je Bandić.

Oko 7 sati iz Bandićevog je stana izašao policajac kojeg je zamijenio kolega. Bandić je u jednom trenutku izašao na balkon kako bi pogledao biljke, nakon čega se vratio u stan.

Oko 8.40 sati iz zgrade je izašao njegov pomoćnik Dragutin Ferenčak.

Podsjetimo, Bandić je jučer malo prije 18 sati izašao iz Remetinca nakon što je sudu dostavio dokaz da je uplatio 15 milijuna kuna jamčevine. Do novca je došao tako što je njegov odvjetnik Marijan Hanžeković digao kratkoročni kredit.

Dočekali su ga supruga, pas Rudi i pomoćnik Dragutin Ferenčak, a ni Bandić ni njegovi odvjetnici nisu htjeli davati izjave. Međutim, iz njihovih krugova može se čuti da će od suda zatražiti da gotovinsku jamčevinu koju je Bandić položio za obranu sa slobode sud zamijeni jamstvom u nekretninama.

Komentara 2

SO
Special_one
12:26 20.11.2014.

Sjajan gradonačelnik, kvalitetan radnik!

Avatar ivek
ivek
10:56 20.11.2014.

zbog ceg tolika paznja lopovima

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije