mostar

Aluminij tradicionalno obilježio Dan žena

tghrt
08.03.2017.
u 15:30

Međunarodni je dan žena u Aluminiju d.d. Mostar danas svečano proslavljen u Aluminijevu restoranu Vrt, u zajedničkoj organizaciji Uprave Društva i Nezavisnoga sindikata zaposlenika Aluminija, a u nazočnosti 85 Aluminijevih djelatnica koje su poštovanja vrijednim dijelom tvorničkoga kolektiva.

Uprava i sindikalna organizacija zajednički su darivali Aluminijeve dame decentnim darovima, s nezaobilaznom ružom za svaku od njih, a direktor Društva Mario Gadžić poručio je kako je svaka djelatnica na ponos i ushit cjelokupnoga Aluminija, kao znamen posebne odgovornosti i neiscrpne duhovne snage koji čine žensko biće.

- Odavna smo nadrasli staru ideološku notu Dana žena, ali ne zaboravljamo na Vaše prethodnice koje su bile primorane izboriti se za dostojanstveno poštovanje žene u obitelji, društvenoj zajednici i na djelatnomu mjestu. Danas bi sve drugo bilo i jest neprihvatljivo, pa njima u čast, premda se svaku pripadnicu ljepšega spola cijeni i poštuje svakoga dana u godini, danas na poseban način posvećujemo pozornost damama, pozornost kakova je primjerena i zavrijeđena – kazao je Gadžić.

Kao suorganizator, okupljene je pozdravio i predsjednik NSZ-a Aluminija Romeo Biokšić, izrazivši zadovoljstvo partnerstvom koje je izgrađeno između Uprave i sindikalnoga tijela, kako u ovomu tako i u drugim zajedničkim pothvatima, na dobrobit cjelokupnoga Aluminija. Po kratkomu protokolarnom uvodu, uslijedila je svečana zakuska, praćena zvucima gitare i pjesmom koja je podržana i među slavljenicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije