Čović i Al Shiddi

Al Shiddi zainterisiran za nova ulaganja u BiH

covic al shiddi
28.01.2016.
u 20:32

Čović je naglasio važnost razgovora između potencijalnih investitora i države, kako bi se prepoznale barijere koje stoje kao prepreka jačanju investicijske klime u BiH

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović primio je u posjet Sulaimana Al Shiddija, direktora "Al Shiddi International Group". 

Čović i Al Shiddi razgovarali su o novim investicijskm planovima koje "Al Shiddi International Group" planira provesti u Bosni i Hercegovini. Al Shiddi je istaknuo da je njegova tvrtka zainteresirana za nova ulaganja i da, između ostalih, razmatra projekte iz područja energetike, građevinarstva, industrije i turizma.

Al Shiddi je istaknuo da u Bosni i Hercegovini ima mnogo potencijala za ulaganja i velike projekte. Prethodno je potrebno ojačati određene sektore i infrastrukturu, koji bi omogućili lakši dolazak investitora iz Kraljevine Saudijske Arabije, a posebno je istaknuo izravne zrakoplovne letove i vizne olakšice. 

Čović je naglasio važnost razgovora između potencijalnih investitora i države, kako bi se prepoznale barijere koje stoje kao prepreka jačanju investicijske klime u Bosni i Hercegovini.

Kreiranje strategije privlačenja stranog kapitala i sustava koji će efikasno raditi na otklanjanju poteškoća u realizaciji investicijskog procesa, bit će zajednička zadaća svih tijela vlasti u Bosni i Hercegovini, priopćila je Služba za odnose s javnošću Predsjedništva BiH. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?