​Bosić:

Ako ne podržava Srbija referendum, tko onda podržava?

Mladen Bosić
02.09.2016.
u 21:12

Predsjednika SDS-a Mladena Bosića šokirala je činjenica da odluka o referendumu o Danu Republike Srpske nije donijeta u dogovoru sa Srbijom, prenosi Pogled.ba

Bosić je gostujući u Dnevniku 2 BN televizije postavio pitanje: “Ako ne podržava Srbija referendum, tko onda podržava?”

“Nije više pitanje ima li narod pravo na referendum, ima narod pravo na referendum. Ovdje je sad pitanje na osnovu kojih parametara je Dodik ušao u ovu priču, da li je procijenio ono šta će se desiti, da li zna uopće kuda idemo? Dodik mora da da odgovore, jer ovo više nije naivna stvar. Prijeti se na sve strane. Nije više u pitanju Dodik, nego Republika Srpska i njena budućnost - kazao je Bosić.

Konstatirajući da je pitanje političkih posljedica po RS i srpski narod najvažnije u ovom trenutnku Bosić napominje da će se do 25. rujna još mnogo toga dogoditi i da je to vrijeme u kome Dodik ima šansu da razmisli o svemu, jer kako kaže, ovaj put se ne radi samo o dizanju njegovog političkog rejtinga.

- Srbija je jasno rekla da ne želi da snosi eventualne posljedice zbog održavanja referendum u Srpskoj - zaključuje.

Dodao je da SDS ni na koji način ne želi opstruisati referendum, naprotiv, ako dođe do njega sudjelovati će u njemu sa namjerom da on prođe uspješno. 

Ključne riječi
SDS

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije