Mito i korupcija

Akcija FUP-a: Uhićena dva službenika Općinskog suda u Sarajevu, priveden odvjetnik Mehmedbašić

fup akcija
03.12.2015.
u 12:54

Iz Općinskog suda u Sarajevu potvrđeno je da će identitet kao i funkcije koje su uhićeni obavljali u sudu biti poznate naknadno

Postupajući po naredbi Županijskog suda u Sarajevu, Federalna uprava policije provodi akciju u okviru koje su danas u poslijepodnevnim satima, uhitila dva zaposlenika Općinskog suda u Sarajevu.

Kako se radi o predmetu koji se nalazi u istražnoj fazi, iz Općinskog suda u Sarajevu kažu da ne mogu davati više informacija.

Prema prvim informacijama, FUP je postupao po nalogu Županijskog tužiteljstva u Sarajevu, ali su iz ovog tužiteljstva priopćili da oni nisu uključeni u ovaj slučaj.

Iz Općinskog suda u Sarajevu potvrđeno je kako je akcija još uvijek u tijeku te da će identitet kao i funkcije koje su uhićeni obavljali u sudu biti poznate naknadno.

Kako javlja Faktor, pripadnici FUP-a u poslijepodnevnim satima pretresali su ured koju koristi odvjetnik Omar Mehmedbašić, poznatiji i kao Omar Mjesečar. Mehmedbašić je priveden u večernjim satima u prostorije FUP-a.

Ured koju Mehmedbašić koristi nalazi se na adresi Mis Irbina 22 u Sarajevu. Na mjestu događaja nalazio se i predsjednik Odvjetničke komore Senad Kreho.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije