direktor fuip-a

Ajdinović: Molim strpljenje kod građana koji čekaju rješenja o karantenu

12.04.2020.
u 19:51

Direktor Federalne uprave za inspekcijske poslove Anis Ajdinović izjavio je kako je danas osam bh. građana prešlo granicu, nalaze se u šatorskim prostorima te čekaju kraj provjere i dobiju rješenje o karantenskom smještaju.

-  Dobili smo žalbe građana da te procedure traju dugo, ali znamo da zadražavanje isprave kada se inače vadi dokument u općini traje i do dva sata. S obzirom na to da se radi o graničnom prijelazu to traje nešto duže jer se radi o provjeri koja će spasiti mnoge živote i koja će uputiti građane u karantenu. Zato molim za strpljenje one građane koji čekaju - rekao je Ajdinović na konferenciji za medije Vlade FBiH.

U posljednjih 48 sati 282 osobe upućene su u karantene na području Federacije BiH, a u posljednja 24 sata 35 osoba upućeno je u karantene u USŽ, 27 u TŽ, po devet u ZDŽ i SBŽ, po dvije u ZHŽ i HBŽ, dvije u SŽ, jedna u Posavskoj. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?