Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Agencija za školovanje i stručno usavršavanje kadrova dobiva certifikat IADLEST

14. siječnja 2020. u 12:16 0 komentara 45 prikaza

U četvrtak, 16.1.2020.g. bit će održana ceremonija predaje IADLEST certifikata/akreditacije Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova.

IADLEST je Međunarodna udruga direktora za standarde i obuku u oblasti provedbe zakona, a njihova akreditacija postavlja standarde koji promoviraju najbolje prakse za policijske akademije (53 standarda o statutarnoj usklađenosti, sporazumima, politici pružanju
pomoći, kadrovskim pitanjima, postupcima rada, objektima, evidencijama, planiranju i provedbi obuke, polaznicima, informacijskim tehnologijama, fiskalnim pitanjima i opremi).

Svečanosti će nazočiti: ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić, Marka Damitio i Richard Gauthier iz IADLEST-a, Benjamin Rockwell, direktor INL-ova ureda u BiH (Ured za suradnju agencija za provedbu zakona u borbi protiv narkotika Vlade SAD), William Kuehl, ataše ICITAP-a (Međunarodni program pomoći u kriminalističkoj obuci Ministarstva pravosuđa SAD) u BiH i projekt asistenti ICITAP-a Alija Kulić i Alma Dautbegović.

Svečanost će biti održana u prostorijama Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova, u Vojarni „S.B.Kraljević“ Rodoč (preko puta Mostarskog sajma), u 11:00 sati.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.