mostar

Advent u Mostaru: Humanitarne akcije i dobra zabava

advent
Stojan Lasić
12.12.2016.
u 15:15

U sklopu manifestacije Advent u Mostaru, Centar za tehničku kulturu ovoga tjedna svakodnevno će održati niz zanimljivih radionica za djecu na kojima će najmlađi kroz obradu materijala stvarati zanimljive božićne ukrase.

Također, mališane će svakodnevno zabavljati klaun Raspa i animatori Adventa, a zaplesat će i plesni klubovi iz Mostara.

Nastupit će i KUD Mokro, HKUD "Fra Petar Bakula" iz Posušja, KUD Gradnići, a na velikoj bini zasvirat će Tale Quale, Trio Veritas, Anarchie duo, Afrodita band, Slaven Đukanović, grupa Takt, DEL'ight i 'Ko su ovi'.

U srijedu, 14. prosinca nastupit će i popularni pjevač Amel Ćurić, koji će bogatim repertoarom, uz pratnju benda, na velikoj bini Adventa zagrijati sve ljubitelje dobre svirke.

Također, 17. prosinca, u suradnji s plesnim klubovima iz Mostara bit će organizirana humanitarna plesna revija, a svi posjetitelji su pozvani da tijekom dana donose hranu i potrepštine koje će se na kraju dana, nakon humanitarne revije, donirati Pučkoj i Narodnoj kuhinji u Mostaru.

Humanitarni festival torti ''Torte i to'' bit će upriličen 22. prosinca, a ostvareni prihod od prodaje torti namijenjen je za najranjiviju djecu, kroz akciju koju već dugo na Mreži radio postaja BiH i u emisiji 'Udri muški' vodi Almir Čehajić Batko.

Organizatori su najavili kako će se tijekom trajanja Adventa i dalje održavati humanitarni događaji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?