Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Adriatic osiguranje treću godinu zaredom vodeći na tržištu BiH

Adriatic osiguranje drži najveći tržišni udio u iznosu od 12,03%, od toga 14,59% u neživotnim osiguranjima, dok u životnim osiguranjima taj udio iznosi 3,4%.
15. siječnja 2021. u 09:00 0 komentara 477 prikaza
Pogledajte galeriju 1/2

Već treću godinu zaredom Adriatic osiguranje d.d. Sarajevo drži lidersku poziciju na tržištu osiguranja BiH. Prema podacima Agencije za nadzor osiguranja FBiH, u 2020. godini ukupna premija iznosila je 69.098.199 KM, čime je Adriatic osiguranje učvrstilo vodeću poziciju na tržištu osiguranja BiH.

Adriatic osiguranje drži najveći tržišni udio u iznosu od 12,03%, od toga 14,59% u neživotnim osiguranjima, dok u životnim osiguranjima taj udio iznosi 3,4%. Društvo zauzima vodeću poziciju i na tržištu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti u BiH, sa 138.337 ugovorenih polica..

 | Autor :

„Iako je 2020. godina bila iznimno zahtjevna, u Adriatic osiguranju ponosni smo na ostvarene poslovne rezultate, koji potvrđuju našu snagu i stabilnost. I u razdoblju koje je pred nama bit ćemo usredotočeni na poboljšanje u svim segmentima poslovanja, sa ciljem daljnjeg jačanja naše tržišne pozicije na tržištu BiH te pružanja što kvalitetnije usluge našim osiguranicima. Ovi rezultati ostvareni su zahvaljujući trudu i zalaganju svih naših djelatnika, koji su naša najveća snaga i najveći kapital“, izjavila je Marina Miočić-Hamidović, predsjednica Uprave Adriatic osiguranja.

I u ovoj godini fokus Adriatica će biti na odnosu sa klijentima, kontinuiranim inovacijama proizvoda i daljnjem razvoju prodajne mreže, uz poseban naglasak na kvalitetnu i dostupnu uslugu te praćenje tržišnih trendova i uvođenje tehnoloških inovacija.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.