banja luka

70. redovito zasjedanje Biskupske konferencije BiH

13.07.2017.
u 16:21

U zgradi Biskupskog ordinarijata u Banjoj Luci (ulica Kralja Petra I. 80), 13. i 14. srpnja 2017. s početkom u 9 sati održat će se 70. redovito zasjedanje Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka Puljića, predsjednika BK BiH.

Članovima Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine na zasjedanju pridružit će se delegati: Hrvatske i Slovenske biskupske konferencije te Međunarodne biskupske konferencije sv. Ćirila i Metoda koja obuhvaća Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Kosovo. Na početku zasjedanja s biskupima će se susresti apostolski nuncij u Bosni i Hercegovini mons. Luigi Pezzuto.

Biskupi će raspravljati o raznim temama, a jedna od njih bit će i djelovanje Caritasa Bosne i Hercegovine.

Konferencija za novinstvo bit će upriličena u petak, 14. srpnja u 12 sati u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Banjoj Luci.

Na blagdan sv. Bonaventure, nebeskog zaštitnika banjolučke katedrale i biskupije, 15. srpnja u 10 sati biskupi će slaviti svečanu Euharistiju. Euharistijsko slavlje predvodit će i prigodnu propovijed uputiti kardinal Puljić.

Više informacija na telefon: (00387) 033 66 68 67 ili 051 305 984. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?