Proslava Nove godine

VIDEO Pogledajte kako Dačić pjeva narodnjake sa specijalcima

Ivica Dačić narodnjaci
Screenshot/YouTube
14.01.2013.
u 10:21

Srpski premijer i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić Novu godinu po julijanskom kalendaru je dočekao sa pripadnicima Protuterorističke jedinice MUP-a.

Srpski premijer i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić Novu godinu po julijanskom kalendaru je dočekao sa pripadnicima Protuterorističke jedinice MUP-a, prenosi Blic u vijesti u kojoj je objavio i snimku.

U jednom trenutku je Dačić i zapjevao sa specijalcima koje je zabavljala srpska folk zvijezda Rada Manojlović. Na proslavi je kazao da su pripadnici elitne jedinice MUP-a i on spremni zajedno braniti svaki dio "naše Srbije".

Srbija je opredijeljena za mir i to nije naša slabost, to što smo za mir je naša snaga - rekao je Dačić te dodao da su u isto vrijeme spremni obraniti svaki dio Srbije". Prvi puta u povijesti je Vlada Srbije 14. siječnja odnosno 1. siječnja po starom Julijanskom kalendaru, proglasila neradnim danom.

>>Dačić: Suverenitet Srbije na Kosovu gotovo da ne postoji

>>Dačić: Balkanski savjet država u regiji nije nova Jugoslavija

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?