drama kraj moskve

VIDEO Djevojčica (2) ispala iz auta pred kamion, čudom preživjela

Čuvari plaže
Foto: Schwartz>/Beck
1/2
23.01.2013.
u 15:01

Zahvaljujući nevjerojatnoj sreći, ali i pribranosti vozača kamiona koji joj je dolazio u susret, dvogodišnjakinja je izbjegla smrt

Jučerašnji dan roditelji dvogodišnje Ruskinje vjerojatno će do kraja života slaviti kao njezin drugi rođendan. Ta je djevojčica preživjela dramatičnu situaciju i za dlaku izbjegla smrt nakon što je kroz stražnje staklo automobila u kojem se vozila s roditeljima ispala na prometnu ulicu u blizini Moskve.

Incident se dogodio kada je njezin otac zbog poledice izgubio kontrolu nad Mitsubishijem. Automobil se tada počeo vrtjeti cestom te ubrzo udario u bočnu stranu nadolazećeg kamiona. U tom je trenutku djevojčica završila na podu suprotnog traka hladne ceste. U susret joj je dolazilo još nekoliko kamiona, no vozači su, na sreću, bili pribrani te je uspješno zaobišli. Ubrzo je iz Mitsubishija izletio i njezin otac te je zgrabio i vratio u sigurnost automobila.

Dramatično spašavanje snimila je kamera koja je bila postavljena na susjednom vozilu.

>>VIDEO Ledi krv u žilama: Zrakoplov preletio tik uz prestravljenu ženu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?