Vegeta Croatia Open

Verdasco: U Umag dolazim i zbog najzgodnijih hostesa na svijetu!

'11.07.2012., Umag - 23.ATP Vegeta Croatia open Umag. Spanjolski tenisac Fernando Verdasco opusta se u voznji biciklom . Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
15.07.2012.
u 09:43

- Nama Španjolcima Umag se sviđa zbog ozračja koje nas podsjeća na domovinu - kaže Španjolac

"Nitko ne pobjeđuje Fernanda Verdasca 14 puta zaredom", kazao je nakon što je ove godine u osmini finala turnira u Madridu napokon nadjačao Rafaela Nadala (kojega je ionako žuljala plava zemlja).

Jednom sam ovdje ipak izgubio

Nakon što je 2008. osvojio turnir u Umagu, Verdasco je na dobrom putu da to ponovi i ove godine. U četvrtfinalu je Rusu Kuznjecovu prepustio samo četiri gema, pa mu je tako ukupni učinak na umaškom turniru i dalje stopostotan - 6-0. Tako je barem prema službenoj statistici ATP-a...

- Jednom sam ipak izgubio. Bilo je to u kvalifikacijama, kad sam imao 17 godina. Došla je u Umag poveća skupina španjolskih igrača, pa sam došao i ja. No, kako se računaju samo nastupi na glavnom turniru, može se reći da u Umagu nisam izgubio ni jedan dvoboj - otkriva pravu istinu danas 28-godišnji Španjolac, smješten na ATP listi odmah iza našeg Čilića (Marin 15., Verdasco 16.).

- Iznimno sam zadovoljan nastupima u Umagu. Ovdje su idealni uvjeti za moju igru, igram dobro i dobro se i osjećam - potkrijepio je. Kao i većina španjolskih tenisača, i Verdasco voli noćni život. Navodno je za prethodnog boravka u Umagu, 2008. godine, zatvarao šankove i lomio srca brojnim hostesama. No, ove su se godine njegovi izlasci prorijedili i skratili. Možda i zbog godina, ipak je danas četiri godine stariji.

- Nama Španjolcima Umag se sviđa zbog mediteranskog ozračja koje nas podsjeća na domovinu. Ali i zbog prekrasnih djevojaka. Nigdje nema tako zgodnih hostesa! - uskliknuo je Verdasco.

Devet milijuna USD od nastupa

A da bi slika o ovom živopisnom Madriđaninu, koji je dosad samo od turnirskih nastupa zaradio nešto manje od devet milijuna američkih dolara (u travnju 2009. bio je sedmi tenisač svijeta), bila cjelovita, spomenimo i da se 2008. slikao gol za Cosmopolitan.

- Bilo je to u humanitarne svrhe. Na taj sam način pomogao jednoj udruzi za borbu protiv raka - objasnio je Španjolac taj svoj potez na koji ga uvijek podsjećaju.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije