Spektakl

Veliko finale na stadionu Bare

Finalisti
19.08.2012.
u 10:57

Navijači se uvelike pripremaju za današnji sportski ugođaj, opremajući se transparentima, zastavama, majicama...

Danas u 18 sati na velikom travnjaku Gradskog stadiona Bare u Čitluku igra se spektakularni finalni susret 10. izdanja Malonogometne lige MZ Čitluk između Međugorja i Čitluk Grada. Naime, među 21 ekipom koje su sudjelovale u ovogodišnjem natjecanju te su dvije momčadi bile najbolje i u velikom će finalu pokušati izboriti laskavi naslov pobjednika ovogodišnjeg Lige MZ Čitluka. Kako smo doznali od Tomislava Krasića, predsjednika natjecateljskog povjerenstva, današnji finalni susret trajat će dva puta po 40 minuta, a glavni sudac će biti Dario Karačić iz Biletića. Budući da finale tradicionalno privlači golemu pozornost Brotnjaka, očekuje se da će tribine biti popunjene do posljednjeg mjesta. Posebno veliko zanimanje za taj događaj vlada u MZ Čitluk Grad čija će momčad po treći put pokušati osvojiti naslov pobjednika. No, još veće zanimanje za taj malonogometni spektakl vlada i među vatrenim navijačima Međugorja, čija će momčad, nakon što je to uspjela 2003. godine, ponovo pokušati osvojiti taj prestižni naslov.

Veliko zanimanje u cijelom Brotnju

Treba reći da, osim u Međugorju i Čitluku, izuzetno veliko zanimanje za današnji finalni susret vlada i u ostalim dijelovima čitlučke općine. Ako je suditi prema broju gledatelja na svim ovogodišnjim susretima (polufinalne utakmice pratilo je po 2500 gledatelja), realno je očekivati da će na današnjem finalnom spektaklu na Barama nazočiti između 4 i 5 tisuća vatrenih navijača. Navijači obje momčadi uvelike se pripremaju za današnji sportski ugođaj, opremajući se transparentima, zastavama, majicama, šalovima, bubnjevima, trubama i ostalim športskim rekvizitima, kako bi pomogli svojim ljubimcima u borbi za osvajanje naslova pobjednika. U svakom slučaju, jednoj od te dvije izuzetno kvalitetne momčadi pripast će čast da dostojno predstavlja čitlučku općinu na završnog turnira općinskih pobjednika koji će se krajem kolovoza održati u Stocu.

Najavljuje se velika nogometna fešta

Bez obzira koja će momčad pobijediti, sigurni smo da će to biti jedinstvena i nezaboravna fešta svih pučana Međugorja i Čitluka. Naime, nakon susreta i pobjednička i poražena momčad sa svojim će navijačima upriličiti veliko slavlje na koje će i jednima i drugima u goste doći predstavnici svim mjesnih zajednica koje su sudjelovale u natjecanju, te zajedno proslaviti taj veliki sportski spektakl.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije