Željana Zovko, zastupnica u Europskom parlamentu

BiH treba profunkcionirati kao zajednica koja spaja narode i građane

željana zovko
Igor Kralj/Pixsell
29.03.2021.
u 12:49

Prošloga tjedna Europski parlament razmatrao je izvješća o napretku za četiri države sa zapadnoga Balkana. Među njima nije bilo Bosne i Hercegovine. Eurozastupnica Željana Zovko u intervjuu za Večernji TV kojega je vodio Zoran Krešić, izrazila je očekivanje kako će BiH napraviti iskorak u ovoj godini na putu k EU. Preduvjet za to je izmjena Izbornog zakona. 
 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LO
Lopta
16:43 18.02.2022.

Zeljana tvoje licemjerstvo prelazi svaku granicu.Tvoje lukavstvo i laz da se zalazes za funkcionalnu BiHu je podla i neiskrena saramonijada.Citavo vrijeme dok si clan u EPu ti podmeces klipove bosnjackoj politici.Dokaz tvojim lazima je i zadnje glasanje u EU prlamentuu protiv sankcija kriminalcu dodiku.Kako mozes reci da zastupas funkcionalnu BiHu ,a zatim odes na glasanje u EU parlament i podrzajes najveceg neprijatelja BiHe koji je prouzrokovao sve nastale probleme u drzavi.Taj kriminalac ima 100povreda drzavnog zakona. Tebi i ostalim iz HDZ politickog etablismenta, treba zabraniti ulazak u EU parlament jer u protivnom ce ubrzo nestati demokratska E.Unija.Vasoj politici je bitno da dobijete ono sto vama odgovara ,a ne da bude svim narodima dobro.Zato zeljana prihvati se kucnih radinosti ,mozda ces tamo pronaci sebe,a ne da ti sa svojim floskulama spajas narode u BiHi...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije