Večernjakov pečat

Od danas i čitatelji predlažu svog kandidata za Osobu godine, kupon ulazi u nagradno izvlačenje

05.05.2021.
u 18:32

Emisija “Ususret Večernjakovu pečatu” još se jednom potvrdila kao najbolji televizijski uvod u događaj godine koji će se ove, 2021. održati 28. svibnja pod sloganom “Dvadeseti za dvadesetu”, piše Večernji list BiH. 

Retrospektiva događaja

Urednik i voditelj emisije Dževdet Tuzlić poveo je gledatelje kroz svih 20 Večernjakovih pečata, tako da su o prestižnoj manifestaciji govorili brojni znameniti gosti, laureati Večernjakova pečata, a čuo se i glas onih koji više nisu među nama, ali ostavili su zapažen trag u društvenom životu i dali svoj doprinos da ova manifestacija bude “europski Oscar” u pravom smislu riječi.

Napravljena je i retrospektiva kroz dva desetljeća Večernjakova pečata. Gledatelji su mogli čuti i izjave trojice generalnih direktora. Tako je o manifestaciji govorio njezin tvorac, direktor Večernjakova pečata Jozo Pavković, zatim uime partnera projekta BHRT-a generalni direktor Belmin Karamehmedović te uime HRT-a glavni ravnatelj Kazimir Bačić. Istaknuta je važnost Večernjakova pečata, koji djeluje kao svjetionik u ovom mraku u koji je čovječanstvo zakoračilo. Jer, nijedno vrijeme nije bilo jednostavno, pogotovo za BiH, koja je polazišna točka manifestacije.

Međutim, apsolutno je prošla godina bila jedna od najtežih u povijesti zbog koronavirusa koji je zahvatio cijeli svijet.

Danas počinje i kampanja za prijedlog kandidata za Osobu godine u BiH, tako da svi čitatelji mogu sudjelovati u izboru onih koji su, prema njihovu mišljenju, dali najveći obol u godini iza nas. Dovoljno je samo ispuniti kupon i poslati ga na Večernjakovu adresu, a svi kuponi ulaze u utrku za nagrade koje smo osigurali i ove godine. Izvlačenje sretnih dobitnika održat će se nakon završetka finalne manifestacije.

Osmišljavanje koncepta

U vremenu koje predstoji Direkcija Večernjakova pečata nastavlja vrijedno raditi kako bi 28. svibnja bila ispunjena sva očekivanja gledatelja, kako onih u BiH i Hrvatskoj, čije će državne televizije prenositi manifestaciju, tako i onih izvan tih država koji prate događaj. Finale se priprema u Mostaru, Sarajevu, Banjoj Luci i Zagrebu, osmišljava se koncept i brojne druge aktivnosti kako bi spektakl zablistao kao i ranijih godina. A Večernjakov pečat i ove će godine poslati snažne poruke o potrebi zajedničke europske budućnosti.•

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije