POČELA UTRKA ZA OSOBU GODINE

FOTO: OVO JE 150 KANDIDATA ZA 22. VEČERNJAKOV PEČAT

08.05.2023.
u 12:43

Objavljeni su kandidati za 22. Večernjakov pečat. Nominirane je u nedjelju objavio BHT 1 u televizijskoj emisiji, a Večernji list u ponedjeljak, u tiskanom izdanju.

Pobjednike će odabrati Ocjenjivački sud Večernjakova pečata, a u obzir će se uzeti i prijedlozi čitatelja za osobu godine u BiH. Također, čitatelji koji budu predlagali svoje favorite, kao i svake godine, i ove sudjeluju u nagradnoj igri Večernjakova pečata.

Predlagati možete putem Facebook stranice Večernjakov pečat kao i putem Instragram stranice Večernjakov pečat, te putem kupona koji će ovih dana biti objavljeni u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH.

Osoba koja predlaže svog kandidata prethodno mora Facebook stranicu ili Instagram stranicu, ovisno na kojoj društvenoj mreži se glasuje, pratiti putem svog profila. Zatim se pošalje ime i prezime, kontakt telefon i adresa stanovanja osobe koja glasuje, a nakon toga se napiše ime i prezime svog kandidata za osobu godine.

Svaki glas koji je napravljen po prethodnim uputama bit će uzet u razmatranje od strane Ocjenjivačkog suda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije