Izbor osobe godine

Crvenim tepihom 'Večernjakog pečata' prošetale brojne osobe iz BiH i regije

23.05.2019.
u 08:35

Na tradicionalnoj, 18. po redu manifestaciji izbora osobe godine u Bosni i Hercegovini "Večernjakov pečat", kojim se odaje priznanje najznačajnijim osobama u Bosni i Hercegovini, pojavile su se mnogobrojne poznate osobe iz političkog, društvenog i sportskog života BiH i regije, a nagrade za osobe godine jednoglasnom odlukom osvojili su Zlatko Dalić, Dejan Lovren, Mateo Kovačić, Tin Jedvaj, Vedran Ćorluka, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić i Luka Modrić. 

Program je počeo defileom mažoretkinja iz Mostara, Širokog Brijega, Kiseljaka, Tomislavgrada i Gruda, te KUD-a "Sveti Ante" iz Mostara, a ulicama Mostara pratio ih je Vojni orkestar Oružanih snaga BiH. 

Crvenim tepihom 18. Večernjakovog pečata,  koji je označen najvažnijim društvenim događajem u regiji, u dvoranu Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače, uz nominirane, večeras su prošetale brojne poznate osobe iz BiH i regije. 

Među poznatim gostima bili su i Zdravko Čolić, jedan od najpopularnijih pjevača s ovih prostora, pobjednica na prošlogodišnjem Porinu Mia Dimšić, Mate Bulić, zatim predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, predsjednik Uprave HT Eroneta Vilim Primorac, gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić te mnogi drugi. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije