POSEBNO PRIZNANJE UKRAJINSKOJ RTV

Chernotytskyi: Zahvaljujem kolegama s javnog emitera BiH što su prepoznali naš rad

27.05.2022.
u 21:21

U znak zahvalnosti za potporu Ukrajinske radiotelevizije BHRT-u, te profesionalizam koji je pokazala i u ratnim uvjetima dodijeljeno joj je posebno priznanje, a kolegama u Ukrajini i Kijevu poruku je poslao generalni direktor BHRT-a Belmin Karamehmedović.

- Ukrajinska radiotelevizija jedna je od prvih koja je nedavno, unatoč ratu u svojoj zemlji, javno pružila potporu BHRT-u i pozvala na spas i opstanak ovog javnog emitera. U znak potpore te za borbu za medijske slobode i javnu riječ Večernjakov pečat dodjeljuje vam ovo priznanje. Hvala Vam! - kazao je Karamehmedović.

Na nagradi je iz ukrajinskoga studija zahvalio Mykola Chernotytskyi, šef Upravnog odbora Javne radiodifuzne kompanije Ukrajine.

- Kao prvo, želio bih zahvaliti mojim kolegama s javnog emitera BiH na ovoj nagradi i što su prepoznali rad svih nas. I nadam se kako ćemo uskoro proglasiti pobjedu Ukrajine sukladno svim standardima novinarske profesije - poručio je Chernotytskyi.

Zahvalama su se pridružili i voditelji Pečata iz kijevskog studija Anna Zakletska i Timur Miroshnychenko.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije