OKRŠAJ

Vatreni sukob zbog žene, Edis Bunar (23)izrafalan po nogama?!

pucnjava
VL FOTO
07.03.2012.
u 11:51

Usred sukoba naišao je prolaznik s djetetom i povikao: Ne pucaj!

Suad Hodžić (33) i Alen Gadžo (21) sudionici su preksinoćnog vatrenog okršaja u sarajevskom naselju Alipašino polje, ispred TC “Mercator” na Trgu solidarnosti. Nakon tučnjave, sumnja se da su po nogama izrafalali Edisa Bunara (23), a policija traga za Mustafom Drljevićem za kojega se vjeruje da je bio u Bunarovom društvu. Osumnjičeni su pobjegli prema raskrižju Geteove ulice i Trga nezavisnosti, gdje su naletjeli na policijsku ophodnju i ispalili rafal iz automatske puške.

Policajci su uzvratili i u ruku ranili Hodžića, dok je Gadžo nastavio pucati, a usred okršaja naišao je slučajni prolaznik s djetetom i povikao: Ne pucaj! Gadžo je za trenutak zastao, a onda je bacio pušku i trčeći pobjegao prema Bosanskoj ulici, gdje ga je policija konačno i uhitila. Po prijemu u bolnicu, ponovno su se pokušali obračunati, ali su osujećeni. Očevici kažu da su hici letjeli na sve strane i puka je sreća da nitko nije stradao.

Meci su kroz prozore “uletjeli” u dva stana. Iako se govorilo o sukobu dviju bandi, neslužbeno se moglo čuti kako se Hodžić preko vikenda sukobio s Bunarevom suprugom Nermom i kako je to pozadina cijelog napada. Od tada je po Alipašinom tražio Bunara koji je široj javnosti već poznat po snimci iz emisije “Slučajevi X”, kada je pri privođenju prijetio novinaru i snimatelju. To se dogodilo ljetos, nakon što je u društvu Anela Rikovića, Emira Curića i Rasima Duraka opljačkao i ranio trgovca devizama Agana Krilu, kojem su oteli oko 100.000 KM. Bunar je poslije pljačke pobjegao u Mostar, gdje je i uhićen. Hodžić je pak prije 7 godina privođen zbog ranjavanja Adnana Efendića u Sarajevu, što je pripisano obračunu kriminalnih skupina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije