Engleska

Van Persiejev agent priznao sastanak sa Cityjem

van persie
15.05.2012.
u 10:08

Kees Vos, glavni agent nizozemskog napadača koji igra u Arsenalu, otkrio je da je bio gost izvršnog direktora Man. Cityja Briana Marwooda prije tri mjeseca.

Glavni agent Robina van Persieja, Keen Vos, priznao je portalu Goal.com, kako je prije tri mjeseca bio gost izvršnog direktora Manchester Cityja Briana Marwooda na jednoj od utakmica na stadionu Etihadu. I dok je nogometni svijet istoga trena počeo nagađati kako je jedini razlog njihova druženja bio dogovor oko transfera nizozemskog napadača iz Arsenala u City, agent to opovrgava.

- Pa ja sam predstavnik tvrtke koja predstavlja 350 igrača, brinem i o Vermaelenu (također igrač Arsenala, nap. a.), Hondi, De Vriju, Lensu... Nisam samo Robinov agent - ustvrdio je nizozemski menadžer i demantirao kako je sastanak održan zbog razgovora o kupovini Van Persieja.

Inače, nizozemski nogometaš upravo će ove srijede sjesti za stol s Arsenalovim gazdama oko potencijalnog produženja ugovora koji istječe 2013. ili će topnicima reći da želi otići ovoga ljeta. No, engleski mediji nagađaju kako će i u slučaju da izrazi želju za odlaskom već sad, Van Persie ipak ostati u Arsenalu, jer čelnici će riskirati da ga izgube za ništa sljedeće ljeto, nadajući se da će ga tijekom iduće sezone privoljeti da potpiše novi ugovor.

Njegova početna cijena, nagađa se, bila bi oko 25 milijuna eura, a u redu za prvog strijelca engleske Premijerne lige stoje, između ostalih, madridski Real, Juventus i Manchester City.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?