CHELSEA NA 3. MJESTU

Van Persie zabio Arsenalu i ušao u krivu svlačionicu

Van Persie
Adam Davy/Press Association/PIXSELL
28.04.2013.
u 19:15

Arsenal i Manchester United odigrali su 1:1 u 35. kolu Premiershipa. Golove su zabili Walcott i Van Persie.

Arsenal i Manchester United odigrali su 1:1 u 35. kolu Premiershipa. United je na Emirates stigao s Robinom van Persiejem koji je prošle sezone nosio kapetansku vrpcu Arsenala. Domaći navijači ga nisu najsrdačnije dočekali, dok su igrači Arsenala prema običaju formirali špalir i pljeskom pozdravili nove prvake.

Arsenal je protiv novog prvaka poveo već u drugoj minuti. Rosicky je asistirao za Walcotta koji je matirao De Geu iako je upitno je li pogotku prethodilo zaleđe.

United je do kraja poluvremena uspio izjednačiti što je bio i konačni rezultat susreta. Van Persie je u 44. minuti zabio iz jedanaesterca kojeg je sam izborio. Nije slavio pogodak već je mirno krenuo prema centru.

Prije utakmice dogodila se jedna zanimljivost. Van Persie je prilikom dolaska na Emirates krenuo prema vratima domaće svlačionice. No, ubrzo je shvatio da je gost pa se opalio po čelu. Nizozemac je proveo osam godina u dresu Arsenala i nije čudo da su mu u krvi još stare navike.

Chelsea na trećem mjestu

Remi Arsenala iskoristio je Chelsea i preuzeo treću poziciju na ljestvici. Plavi su dresovi slavili protiv Swansea 2:0 golovima Oscara u 44. i Lamparda s 11 metara minutu kasnije.

Veznjak Chelsea je tako upisao 400. nastup u Premierligi i 201. gol za Chelsea. Inače, Lampard nije počeo utakmicu već je ušao s klupe u 24. umjesto ozlijeđenog Ramiresa.

Reading i QPR odigrali su 0:0 iako je u susretu bilo puno prilika. Remijem su obje momčadi ispale iz lige i sljedeće će sezone igrati u Championshipu.

>> Wenger napušta Arsenal nakon 17 godina i preuzima PSG!?

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije