'nije stvar u novcu'

Valdes otvorio dušu: Iscrpljen sam psihički, nije lako biti vratar Barce

'Barcelona's goalkeeper Victor Valdes (R) and David Villa react as they leave the pitch at the end of their Champions League semi-final second leg soccer match against Bayern Munich at Camp Nou stadi
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
31.05.2013.
u 17:20

Barcelonin vratar kaže kako bi ostao još godinu dana u klubu do kraja ugovora te kako razlog njegovoj želji za odlaskom nije novac

Victor Valdes konačno je iznio svoju istinu. Iako je već mjesecima poznata njegova želja o napuštanju Barcelone, na samom početku prijelaznog roka vratar je odlučio otvoriti dušu.

- Članovima kluba i navijačima dugujem objašnjenje zašto sam odlučio da neću produžiti svoj ugovor. Barcelona mi je dala sve i sve joj dugujem, ali biti vratar ovdje uzima svoj danas. Iscrpljen sam psihički i osjećam da moje vrijeme u ovom klubu završava 2014. godine. Nije stvar u novcu. Počašćen sam što klub želi da ostanem, no moja odluka je konačna rekao je Valdes.

Iako još ima godinu dana ugovora, vrlo je vjerojatno da će uskoro otići kako bi klub dobio nešto odštete na njegov račun.

- Nastavit ću nositi Barcin dres časno do posljednjeg dana svog ugovora. Želim ostati do 2014., ali otvoren sam za razgovore s klubom. Mislim da će biti dosta vremena za pronalazak nasljednika - zaključio je Victor.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije