POSUŠJE

Uzbudljiva zabava uz sudjelovanje oko 500 sudionika

Igre
Pero Crnogorac
30.07.2013.
u 11:08

Nastupila su djeca i roditelji sa svih strana Hercegovine, ali i iz Makarske, Dubrovnika, Splita, Zagreba koji su došli ljetovati u Posušje

Ovogodišnje Posuško ljeto 2013. nikada nije bilo bogatije i sadržajnije i to je događaj koji je nekako svima prirastao srcu, privlači poprilično velik broj publike i sudionika. Četvrte igre bez granica prava su atrakcija za djecu i odrasle te brojne gledatelje. To je priredba u kojoj sudjeluje veliki broj djece, roditelja i drugih. Ovogodišnje igre su otvorene 27. srpnja 2013. godine vrlo atraktivnim događajem - puzanjem i utrkom beba, maratonom djece, crtaonicom i novom igricom “malee  ninjeee”.

Uhvati jaje

Nastavljene su u nedjelju, 28. srpnja utrkom u vrećama, na tri noge, nogometnim slalomom te Grginom utrkom i novom disciplinom - uhvati jaje. Prije starta voditelji programa su istaknuli tko su organizatori i donatori te da su ove igre rekordne s blizu 500 sudionika. Na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju pet sati je trajao zanimljiv program prvoga dana i beba i svih drugih, a toliko i druge večeri. Bilo je spektakla, pravih borbi, viteških ponašanja. Navijalo se i čestitalo pobjednicima uz nagrade glavnog pokrovitelja Megglea i drugih. Najbolji druge večeri u utrci s vrećama bili su: Leonard Kovačić, Mate Pirić i Anamarija Duspara. Utrka s tri noge bila je događaj plus.

Grgina utrka


Najbolji su Ante Begić i Mate Zlomislić u paru, potom Ivan Čutura i Ivan Bešlić te Ante Ćorić i Marija Maras. Na nogoslalomu briljirali su Vinko Galić, Ivan Leko i Mateo Jakovljević. U Grginoj utrci nagrade i prvo mjesto osvojili su trojica Penava - Stjepan, Ante i Ivan. Svi su presretni otišli doma i pobjednici i sudionici te oko dvije tisuće gledatelja jer se na Igrama našlo mnogo toga lijepoga i zabavnoga za sve dobi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?