ODLUKA

Utakmice Premier lige i dalje bez gostujućih navijača

Navijači Sarajevo
Screenshot Youtube
07.03.2012.
u 10:15

Odluka o zabrani gostovanja za navijače donesena je prije pola godina nakon incidenata u Banjoj Luci, Mostaru i Sarajevu

Na  37. sastanku Odbor za za normalizaciju NS BiH je između ostalog razmatrao izvještaje nadležnih odbora o seminarima službenih osoba i pripremnim aktivnostima za nastavak Premier lige BiH, te izvještaje sa prijateljskih utakmica izbornika "A" i "U-21" reprezentacija, pa su usvojeni izvještaji izbornika "A" reprezentacije Safeta Sušića i izbornika mlade reprezentacije Vlade Jagodića s utakmica Brazil - BiH i Srbija - BiH.

"Odbor će kao i do sada nastojati reprezentativnim selekcijama osigrati najbolje uvjete za pripreme i odigravanje utakmica", ističe se, između ostalog, u priopćenju.
Odbor za normalizaciju je između ostalih donio i zaključak da se "još nisu stvorili optimalni uvjeti koji bi omogućili navijačima organizirani odlazak na gostujuće stadione."

Odluka o zabrani gostovanja za navijače donesena je prije pola godina nakon incidenata u Banjoj Luci, Mostaru i Sarajevu. U prva dva slučaja domaći navijači utrčali su na teren, dok je u Sarajevu došlo do sukoba uoči prijateljske utakmice Željezničar - Hajduk.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije