Kreševo

Utakmica humanog karaktera za dječaka Antonia Tolu

Antonio
27.11.2012.
u 10:18

Humanitarna utakmica odigrat će se u srijedu u 13:30, a prikupljeni novac od ulaznica i dobrovoljnih priloga ići će za dječakovo liječenje

Sredinom ovog tjedna, točnije u srijedu 28. studenoga s početkom u 13 sati i 30 minuta Nogometni klub „Kreševo“ ugostit će momčad NK „Široki Brijeg“.

Utakmica je prijateljskog, a što je još važnije ima i plemeniti, humanitarni karakter. Kako doznajemo od organizatora, članova Nogometnog kluba „Kreševo“, sav prihod od ulaznica kao i dobrovoljni prilozi koji će se prikupljati na utakmici, idu za liječenje 11-godišnjeg Antonia Tole, iz Kreševa. Antonio boluje od teške bolesti limfnih čvorova, redovito ide na kemoterapije u Zagreb te koristi vrlo skupe lijekove. Sve to obitelj ovog dječaka, inače učenika petog razreda Osnovne škole „Dr. Boris Čorić“ u Kreševu, financijski iscrpljuje te su im brojna udruženja i sportski kolektivi s područja Kreševa odlučili pomoći. Franjevačka mladež župe Kreševo zajedno s „napretkovom“ podružnicom u Kreševu već je organizirala dobrotvornu kulturnu večer. Akciju pomoći teško oboljelom dječaku pokrenuo je NK „Kreševo“. Prva humanitarna utakmica s viteškim NK „Jardolom“ igrana je početkom studenog, a akcija završava u srijedu 28. studenog susretom s nogometašima jednog od najboljih bh klubova NK „Široki Brijeg“. Antonia Tolu njegove školske kolege, poznanici i prijatelji znaju kao veselog i vedrog dječaka. Hrabro i optimistično je krenuo u borbu s teškom bolesti.

No, sam je ne može pobijediti, potrebna mu je pomoć dobrih ljudi, kako njemu tako i njegovoj obitelji koja sama ne može iznijeti težak teret financijskih troškova Antoniova liječenja, poručuju organizatori akcije pomoći za liječenje 11-godišnjeg Antonia Tole.

Za pomoć u liječenju dječaka Antonia Tole otvoren je tekući račun u „Mojoj banci“, a broj računa je: 137-520-60043895-45.

Otvoren je i devizni račun za uplate iz inozemstva sa sljedećim podacima:

Ime Banke: Moja Banka d.d. Sarajevo,

Naziv Korisnika: Tolo Antonio S.W.I.F.T. FMBABA22

Adresa korisnika: 71260 Kreševo, Rakova Noga bb, IBAN CODE: BA391375206004389545

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije