utakmica desetljeća

Ulaznice za utakmicu Hrvatska – Srbija još se nabavljaju 'na crno'

nogomet
Dusko Marusic/PIXSELL
22.03.2013.
u 13:24

Iako ulaznica za utakmicu Hrvatska – Srbija u službenoj prodaji nema već tjednima, ovih je dana putem raznih oglasnika u prometu više od njih tisuću

Iako ulaznica za utakmicu Hrvatska – Srbija u službenoj prodaji nema već tjednima, ovih dana je putem raznih oglasnika u prometu njih više od tisuću. Cijene variraju od 300 kuna za tribinu jug do tisuću kuna za zapad dolje, piše Poslovni dnevnik.

Čak i danas, samo nekoliko sati prije početka "utakmice desetljeća", kako su mnogi mediji prozvali kvalifikacijski dvoboj Hrvatske i Srbije za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, ulaznicama za taj meč i dalje se uvelike trguje, naravno, "na crno".

Naime, ulaznice su u redovitoj prodaji planule istog dana kada su i puštene, a kako je Hrvatski nogometni savez dopustio mogućnost da jedan navijač kupi najviše deset ulaznica, mnogi su iskoristili priliku za zaradu. Iako je svaka ulaznica personalizirana, jer je za svaku pojedinačnu trebalo prilikom kupnje priložiti vrijedeću osobnu iskaznicu, svima je jasno da kontroliranje ima li navijač ulaznicu na svoje ime neće biti izvediva te je kupoprodaja na crnom tržištu relativno sigurna. Više pročitajte ovdje: Ulaznice za 'utakmicu desetljeća' spremni platiti i adaptacijom kupaonica

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?