Posavska stranka

Uključivanje uglednih članova te angažiranje žena i mladih

posavska stranka
Marko Mišković
22.12.2011.
u 11:51

Izvješće o radu Općinskog odbora Posavske stranke Orašje u razdoblju lipanj 2010.-prosinac 2011. podnio je Mato Živković, predsjednik Općinskog odbora Orašje

U oraškoj kinodvorani održana je izvještajna skupština Općinskog odbora Posavske stranke, a po završetku za sve prisutne priređen je božićni domjenak.

Snažnija stranka

Domaćine i sve prisutne pozdravio je Goran Martić, član Županijskog odbora Posavske stranke, a ispred HSP-a Hrvatska Tišina skupu se obratio Željko Stipić i poručio da Posavska stranka treba biti još snažnija i pojačati svoje djelovanje na prostorima drugih općina u Bosanskoj Posavini. Izvješće o radu Općinskog odbora Posavske stranke Orašje u vremenu lipanj 2010.-prosinac 2011. godine podnio je prof. Mato Živković, predsjednik OO-a Orašje. -Odmah po utemeljenju stranke u Orašju je 25. lipnja 2010. održana osnivačka skupština. Sudjelovanjem na općim izborima, na kojim je Posavska stranka prikupila 685 glasova, dali smo velik doprinos da PS kao nova na političkoj sceni postane parlamentarna

stranka u skupštini Županije Posavske. Članovi stranke sudjelovali su na svim važnijim manifestacijama naše općine i time doprinosili promociji stranke i njenih ciljeva. U planu rada za narednu godinu prioritet je postizanje što boljih rezultata na predstojećim općinskim izborima, a za predizborno vrijeme izradit će se poseban plan medijskog djelovanja stranke, rekao je predsjednik Živković i dodao da je rad mjesnih organizacija ključan za ostvarivanje glavnih ciljeva općinske organizacije i da stoga treba raditi na poboljšanju strukture članstva uključivanjem što više nekompromitiranih, uglednih i u svojoj sredini cijenjenih članova te angažiranjem većeg broja žena i mladih.

Jedan dom

Potom se prisutnima obratio Ninoslav Sušilović, predsjednik Županijskog odbora Posavske stranke, koji je poželio sretne božićne i movogodišnje blagdane naglasivši, između ostalog: - Jedan zavičaj imamo, jedino mjesto gdje nismo stranci i jedino mjesto koje možemo zvati dom, to je naša Posavina i ako mi za nju nećemo učiniti dobro, onda nema nitko drugi. Budu li Hrvati čekali da im netko dođe, uredi državu onako kako oni misle da bi trebala izgledati, da bi je počeli doživljavati kao svoju, nikada to neće dočekati. Ostat će i bez države i bez domovine i bez identiteta, rekao je Sušilović. Naglasio je da su i stoga preuzeli odgovornost te žele usmjeravati energiju k pozitivnim procesima, bez obzira na nametnute administrativne granice. - Nikada nemojte sumnjati da mala skupina odanih građana može promijeniti svijet, jer oduvijek su ga samo takvi i mijenjali - zaključio je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?