krali po slavoniji

Uhvaćen mladi lopov: Ima 13 godina i stotinu kaznenih prijava

huligani
Sanjin Strukić/Pixsell
08.05.2012.
u 14:30

Mladi su lopovi provalili u kafić u Belišću, nisu zaobišli ni tamošnji dom umirovljenika, a "operirali" su i u dvjema trgovinama u Valpovu. Krali su novac, cigarete i pića.

OSIJEK - U pohodu je ponovno bio 13-godišnjak koji iza sebe od ranije ima čak 97 kaznenih prijava. S dvojicom maloljetnika, odgovoran je, sumnja se, za četiri teške krađe i jednu "običnu".

Mladi su lopovi provalili u kafić u Belišću, nisu zaobišli ni tamošnji dom umirovljenika, a "operirali" su i u dvjema trgovinama u Valpovu. Krali su novac, cigarete i pića. Iz još jedne valpovačke trgovine odnijeli su novac. Šteta se procjenjuje na više tisuća kuna, a počinili su ju krajem travnja i početkom svibnja.

­- Slijedi opće posebno izvješće Općinskom Državnom odvjetništvu u Osijeku – izvijestila je policija.

Dječak s debelim dosjeom, zarađenim zbog krađa i uništenja tuđih stvari, još nije kazneno odgovoran jer ima manje od 14 godina i zakonski je dijete. Policiji je poznat od svoje desete godine i od tada "marljivo" skuplja kaznene prijave. Kako neslužbeno doznajemo, stanuje s roditeljima i trenutno nije smješten u odgojnu ustanovu. Policija je protiv njegovih roditelja, doznajemo, do sada podnijela tri kaznene prijave za zapuštanje i zlostavljanje djeteta ili maloljetne osobe.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije