AKCIJA FOKUS

Uhićeno 27 dilera, a punac njihova šefa drogu ubacio u WC školjku

droga
Dejan Moconja
07.08.2010.
u 13:35

Kako bi izbjegao uhićenje, punac se po dolasku policije pokušao otarasiti droge pa ju je bacio u WC školjku

U akciji Fokus uhićeno je ukupno 27 narkodilera koji se dovode u vezu s pretprodajom heroina, speeda i genetski modificirane marihuane skunk, kao i s nedozvoljenim prometom oružja i eksplozivnih materija, potvrđeno je na jučerašnjoj izvanrednoj konferenciji u CJS Banja Luka.

Organizator te skupine bio je Danko Radovanović, otac troje djece, a među uhićenima se nalazi i njegov punac Milivoj Kerešević, te Goran Bajić, Željko Janjetović zvani Škembo, Davor Malić zvani Daške i Amel Zulić iz Banje Luke. Kako smo pisali, cijela akcija bila inicirana dan ranijim uhićenjem prvoosumnjičenog Danka Radovanovića u čijoj je obiteljskoj kući broj pet u naselju Obilićevo pronađeno 20 paketa heroina od oko pola kilograma. Iako su znali da u blizini imaju ‘žestokog momka’, pravi šok je uspljedio kad su čuli da je u sve upleten i punac, inače mirnog čovjeka.

- Njegov punac je bio umješan u preprodaju droge i on je za Radovanovića narkotike čuvao u svojoj kući kod tvornice obuće “Bosna” u u ovom naselju. Kako bi izbjegao uhićenje Kerešević se po dolasku policije pred njegovu kuću pokušao otarasiti droge pa ju je bacio u WC školjku. Međutim, specijalci su stigli upasti prije nego što je uspio isprati heroin, budući da je droga umotana u PVC doslovno začepila kanalizacijski otvor- kažu neslužbeno iz CJS, napominjući da je i zet pred kućom također imao mjere osiguranja od policije.

Naime, u dvorištu je imao dobro utrenirane pse koji su ga snažnim lavežom upozoravali kada god netko naoružan uđe u dvorište, što je policiji dodatno otežavalo čitav posao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?