AKCIJA POLICIJE

Uhićen silovatelj 19-godišnje djevojke iz Tuzle

ubojstvo u španskom (1)
Goran Jakuš/PIXSELL
03.01.2011.
u 16:36

Županijsko tužiteljstvo naredilo je istragu protiv 22-godišnjeg E. K., koji je uhićen zbog osnova sumnje da je, zajedno sa još jednom nepoznatom osobom, silovao 19-godišnju djevojku

Samo u proteklih pet dana MUP-u Tuzlanske županije prijavljena su dva silovanja. Drugo se dogodilo u jutarnjim satima 1. siječnja, kada su tri nepoznata muškarca silovala 26-godišnju djevojku iz Žepča, studenticu Medicinskog fakulteta. Osumnjičeni su u bijegu i policija traga za njima.

Kada je riječ o silovanju koje se u četvrtak dogodilo kod Sportskog centra Mejdan, Županijsko tužiteljstvo naredilo je istragu protiv 22-godišnjeg E. K., koji je uhićen zbog osnova sumnje da je, zajedno sa još jednom nepoznatom osobom, silovao 19-godišnju djevojku.

"Županijsko tužiteljstvo Tuzlanske županije donijelo je naredbu o provođenju istrage u ovom slučaju. Dežurni tužitelj je u prostorijama Tužiteljstva ispitao osumnjičenog, te je protiv njega stavljen prijedlog za određivanje pritvora sudiji za prethodni postupak Županijskog suda Tuzla zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo silovanje", rekao je glasnogovornik Tužiteljstva TK-a Admir Arnautović.

Prema njegovim riječima, osumnjičeni i pored toga što rezultati obavljenih vještačenja bioloških tragova pronađenih na mjestu mjesta nesporno ukazuju na njega kao počinitelja krivičnog djela, negira njegovo izvršenje, a takođe ne otkriva ni identitet drugog počinitelja za kojim policija traga. Istraga o ovom slučaju je u tijeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?