AKCIJA POLICIJE

Uhićen direktor poduzeća "Šume Republike Srpske" zbog mita

'za crnu....17. 02. 2004.  lisice ilustracija za oslobadjanje od lisica i pokusaj samoubojstva vjesanjem  lisice uhicenje snimio: zeljko hladika'
Željko Hladika/Pixsell
15.08.2012.
u 13:25

Direktor "Šuma Srpske" Srđan Ljubojević lišen je danas slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo primanja mita

Direktor “Šuma RS” Srđan Ljubojević uhićen je danas u službenim prostorijama poduzeća u Banjoj Luci, a prema nepotvrđenim informacijama pretreseni su i njegovi stan i kuća u ovom gradu.

Glasnogovornica MUP RS Mirna Šoja potvrdila je Ljubojevićevo hapšenje, navodeći da je on lišen slobode u 12.40 po nalogu Specijalnog tužiteljstva, koje ga tereti za primanje mita.

Javno poduzeće “Šume RS” godinama posluju sa gubitkom, koji iznosi oko četiri milijuna maraka.

Ljubojević je za generalnog direktora “Šuma RS” imenovan u veljači ove godine, a nekoliko mjeseci prije toga bio je vršitelj dužnosti direktora ovog poduzeća.

On je kadar Socijalističke partije RS (SP RS).

Godinama prije njega na dužnosti direktora “Šuma RS” bio je Neđo Ilić, kadar Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), koji je nakon smjene sa te dužnosti postavljen za pomoćnika ministra poljoprivrede i šumartsva RS.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije